Unge midtjyder bag 2-0 sejr over uskarpe nordsjællændere

FC Midtjylland vandt fredag aften over FC Nordsjælland i Superligaen, i en kamp hvor de dog først rigtig vågnede efter pausen. To af klubbens helt unge talenter sikrede sejren.

Viktor Lind scorer til 2-0 for FC Midtjylland mod FC Nordsjælland
Viktor Lind scorede sit andet mål i fire kampe for FC Midtjylland. Foto: Ritzau Scanpix

FC Midtjyllands pligtsejrede 2-0 fredag aften på mål af to af klubbens egne talenter.

Gustav Isaksen bragte FC Midtjylland foran 1-0 efter 47. minutters spil, hvor FC Nordsjællands forsvar var passive. Og det samme var tilfældet i det 77. minut, hvor Viktor Lind løb i dybden bag FCN-bagkæden og hamrede bolden ind til 2-0 via overliggeren.

FC Nordsjælland havde i første halvleg flere store chancer til at komme foran både 1-0 og 2-0, men de vil i resten af weekenden ærgre sig over manglende skarphed i afslutningerne.

Gustav Isaksen fortsætter med sin scoring en flot start på sæsonen, da han også var på pletten for det danske U21-landshold i den netop overståede EM-kvalifikation, og Viktor Lind har nu lavet to mål i fire kampe for ulvene i denne sæson.

Med sejren ligger FC Midtjylland på førstepladsen i Superligaen, inden F.C. København spiller mod Randers FC på søndag.