1 min læsningNy FCK-spiller: Det er det helt rigtige step for mig

F.C. København har i det netop overståede transfervindue hentet islandske Isak Bergmann Johannesson. Og islændingen, der netop er kommet tilbage fra VM-kvalifikation, har tænkt sig at tage næste skridt i sin karriere hos FCK.

1 min læsning
Isak Bergmann Johannesson udtaler sig til FCK TV. Foto: fck.dk

F.C. Købehavn handlede denne sommer ind i svenske Norrköping. Det 18-årige islandske stortalent, Isak Bergmann Johannesson, har fået en kontrakt, der løber til 2026.

Fredag på træningsbanen 10’eren i København fortæller Johannesson om skiftet til den danske hovedstad.  

– Jeg har altid talt om mit næste step. Det her step er det rigtige for mig. FCK spiller altid for at vinde titler og er med i Europa. Og Købehavn er den største klub i Danmark, så det er det perfekte step for mig og min videre udvikling, siger Isak Bergmann til FCK TV.

Islændingen der i den forgange VM-kvalifikation var med i alle Islands kvalifikationskampe mod Tyskland, Nordmakedonien og Rumænien, beskriver samtidig de kvaliteter, FCK’s fans kan forvente at se i Parken.

– Jeg har først og fremmest en god karakter. Jeg ønsker altid at blive bedre. Selvom det går dårligt, vil jeg altid gøre det bedre. Som spiller må folk vente og se, men jeg er altid fokuseret på at blive bedre. Mit mindset er min største styrke, siger islændingen til klubbens kanal.

FCK møder på søndag Randers på udebane. Så der går en uge mere, inden folk i Parken kan tage imod deres nye profil.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P