Premier League

Martin Ødegaard: Vi skal kæmpe med om titler og Champions League

Arsenals norske midtbanespiller, Martin Ødegaard, er hentet til som en klar forstærkning. Og det unge talent ser nu frem mod bedre tider i Arsenal, hvor de skal kæmpe med om titler og Champions League.

Martin Ødegaard drømmer om store trofæer for Arsenal F.C. i de kommende år. Foto: Ritzau Scanpix

Arsenal har fået en forfærdelig start på sæsonen i Premier League. Klubben har nul point efter tre kampe.

Alligevel drømmer klubbens norske midtbanespiller, Martin Ødegaard, om Premier League-titler og Champions League-deltagelse. Det siger han i et interview med Sky Sports.

– Jeg er kommet til Arsenal for at få holdet op i toppen af tabellen. Vi kæmper for europæisk fodbold og for at spille med om trofæer, siger Ødegaard til tv-kanalen.

Martin Ødegaard var i sidste halvdel af sidste sæson udlejet til Arsenal F.C. fra Real Madrid, hvilket han denne sommer skiftede ud med en permanent aftale. En kontrakt til der løber til 2026.

– I denne sæson spiller vi om at kvalificere os til europæisk fodbold. Det er vigtigt for spillere, for klubben og for vores fans. Forhåbentlig med tiden kan vi vinde trofæer, Champions League og forhåbentlig også vinde ligaen om et par år, siger nordmanden.

Så er ambitionerne da på plads. Arsenal har dog ikke vundet Premier League siden 2004, og de har lige nu ni point op til rivalerne fra Tottenham Hotspur på førstepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P