1 min læsningFC Barcelona i strid med japansk hovedsponsor

Det forlyder, at den catalanske storklub fremadrettet ikke vil lave sponsoraftaler med Rakuten på grund af økonomisk stridighed.

1 min læsning
Rakuten
Rakuten til betale FC Barcelona 25 millioner euro mindre end sponsoraftalen forpligter dem til. Foto: fcbarcelona.com

Rakuten har været trøjesponsor i Barca siden 2016. En aftale, der oprindelig løber til sommeren 2022. Nu vil den catalanske storklub dog afbryde denne på grund af økonomiske uoverenstemmelser.

Det melder det catalanske medie ARA.

Konflikten skulle bestå i, at Rakuten ifølge den indgåede kontrakt skal betale FC Barcelona 55 millioner euro hver sæson for sponsoratet. Det vil og kan den japanske virksomhed ikke længere på grund af de økonomiske følgevirkninger ovenpå coronaepidemien.

Japanerne skulle ligeledes være skuffede over den spanske gigant, fordi de har mistet spillere som Messi, Neymar og Suárez. Noget Barcelonas brand – ifølge japanerne – er blevet svagere på grund af.

Nu vil Rakuten i stedet betale Barca 30 millioner euro – altså 25 millioner euro mindre. Og det er en beslutning som vækker vrede hos catalanerne.

Derfor nægter Barcelona nu at tale om forlængelse af den aftale, der altså udløber når den igangværende sæson er færdigspillet. Det meldes også som højst sandsynligt, at de tidligere Champions League-vindere fremadrettet ikke vil samarbejde med Rakuten.

Læs også: Barcelona-legende: Bartomeu var en af de værste præsidenter i Barcelonas historie

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P