LaLiga

Barcelona-legende: Bartomeu var en af de værste præsidenter i Barcelonas historie

Gerard Pique angriber forhenværende FC Barcelona præsident Josep Bartomeu og snakker samtidig om fremtiden for klubben og ham selv.

Camp Nou er Piques hjemmebane, og bliver formentlig hans sidste klub. Han er utilfreds med Bartomeu og håbefuld i forhold til klubbens fremtid.
Camp Nou har været Gerard Piques hjemmebane i 13 år. Han forventer også, at det bliver hans sidste hjemmebane. Foto: Lluis Gene/AFP/Ritzau Scanpix

Gennem syv år sad Josep Bartomeu på præsidentposten i FC Barcelona. Han efterlod klubben i økonomisk ruin og med en utilfreds superstjerne. 

I podcasten La Sotana fortæller Gerard Pique om sin opfattelse af Bartomeu.

– I min levetid må han være blandt de værste præsidenter. Vi bærer alle en del af skylden, men klubbens retning har ikke været, som mange cataloniere håbede på, fortæller Pique til La Sotana.  

Joan Laporta, som overtog roret i Barcelona efter Bartomeu, har tidligere haft stor succes i samme rolle. Han var Barcelonas præsident i perioden 2003-2010, og det efterlader et stort håb hos Pique.

– Jeg er spændt og tror på, at de næste 5-10 år bliver gode for Barca.

Optimismen er stor, men det er ikke nogen hemmelighed, at Pique er i sin karrieres efterår.

– Jeg har planer om at stoppe karrieren i Barcelona. Det her kan være mit sidste år, men jeg tager det år for år. Jeg stopper, når jeg ikke føler, jeg er god nok længere.

Pique har været ude af startopstillingen med en lægskade, men forventes at være tilbage efter landsholdspausen til Barcelonas Champions League kamp mod Bayern München d. 14/9 kl. 21.00

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P