3F Superligaen

AGF-midtbanespiller ude resten af sæsonen

Århus Stiftstidende skriver fredag, at Benjamin Hvidt højst sandsynligt ikke kommer til at optræde for AGF i denne sæson. Midtbanespilleren har nemlig revet korsbåndet over.

Hvidt
Benjamin Hvidt kommer med højeste sandsynlighed ikke i spil for AGF i denne sæson, da den unge midtbanespiller har revet korsbåndet over. Foto: agf.dk

Benjamin Hvidt har revet korsbåndet over i sit højre knæ, som han efterfølgende er blevet opereret for. Skaden skete efter en soloulykke til træning i dagene op til superligaåbningskampen mod de danske mestre Brøndby.

Det skriver Århus Stiftstidende fredag morgen.

Dermed venter der den 21-årige midtbanespiller en lang pause, som potentielt set holder ham ude i et helt år.

Hovedpersonen selv prøver at se positivt på tingene, selvom skaden er af ganske alvorlig karakter. Hvidt forsøger at glæde sig over, at det kun var korsbåndet, det gik ud over. Menisk og ledbånd blev nemlig skånet. Noget, han blev undersøgt for efter skaden indtraf.

– Det kunne trods alt have været værre, hvis det hele var røget med, siger Benjamin Hvidt til Stiften, inden han sætter flere ord på den alvorlige skade.

– Men det var en hård nyhed at sluge. Især lige op til turneringsstart, når jeg havde været med i hele opstarten, og vi skulle til at spille i Europa. Det ville jeg gerne have været med til, fortæller Benjamin Hvidt til selvsamme medie.

AGF møder på søndag klokken 18 Vejle hjemme på Ceres Park. Her kan der vente debut til Mustapha Bundu og muligvis også Mikael Anderson, der dog er taget hjem fra den islandske landsholdssamling med en skade.

Læs også: AGFs nye nummer 7 var aldrig i tvivl om retur: Jeg elsker alt ved AGF


Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P