3F Superligaen

26 mål i de seneste fem opgør: FCM forventer offensiv FCN-kamp

Et snit på 5,2 mål. Det er, hvad FC Midtjylland og FC Nordsjælland sammenlagt har scoret i snit, hvis man kigger på deres fem seneste indbyrdes opgør. Fredag sparker de Superligaen i gang efter landsholdspausen. En kamp, assistenttræner Henrik Jensen ser frem mod.

FCM
FC Midtjylland var senest i superligaaktion på Brøndby Stadion, hvor midtjyderne tabte 0-2. Fredag aften kommer FC Nordsjælland så på besøg, hvor midtjyderne med en sejr kan spille sig op på en øjeblikkelig førsteplads. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Det er voldsomme tal, man får, hvis man kigger på hvor mange mål FC Midtjylland og FC Nordsjælland præsterer at score mod hinanden. 5,2 mål er det nemlig blevet til i klubbernes fem seneste indbyrdes opgør.

Og spørger man FC Midtjyllands assistenttræner Henrik Jensen om kampen i aften kommer til at byde på lige så mange, er svaret:

– Vi forventer en kamp med høj intensitet. Det er to hold der gerne vil presse højt, forsvare langt væk fra eget mål og spille i et højt tempo. Det kan bidrage til et mere åbent kampbillede og dermed også en del chancer. Om det bliver sådan i aften? Det må vi se, siger Henrik Jensen til campo.dk.

Glædesgensyn med Superligaen
Det mest målrige opgør i de seneste fem kampe mellem de to mandskaber, faldt i juni 2020. Her vandt midtjyderne med 6-3. Om der kommer lige så mange mål, kan assistenttræneren dog ikke garantere.

– Haha.. Nargh, det er nok svært at love. Men jeg kan love, at vi kommer med det udtryk, som vi altid gør. Vi vil være chanceskabende og vi vil forsøge at tage initiativet i kampen. Både offensivt og defensivt, siger Henrik Jensen der samtidig glæder sig over, at Superligaen er tilbage efter landsholdspausen.

– Vi har haft en fin landsholdspause, hvor vi har kunne lave lidt differentierede forløb for spillerne. Vi glæder os til at komme i gang med Superligaen igen, slutter han.

Får rekordindkøb debut i aften?
Henrik Jensen ville overfor campo.dk ikke afsløre, hvordan midtjyderne stiller op, når der fløjtes til kick off på MCH Arena klokken 18:00.

Heller ikke om det brasilianske rekordindkøb Marrony kan se frem til at få sin superligadebut i aften. Dog afslørede assistenttræneren, at angriberen træner fuldt med, at han ser bedre og bedre ud, samt at han ikke er langt fra at nå den form, hvor han kan bidrage på banen.

Klubben offentliggør truppen til aftenens kamp ved middagstid.

Læs også: Kent Nielsen: De nye spillere skal løfte vores startellever

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P