Tumult i pausen mod Polen – FA kigger på det!

Englands anfører, Harry Kane, forklarede efter Englands landskamp onsdag aften, at det engelske forbund vil agere på det tumult, der opstod, da Harry Maguire og Kamil Glik røg i infight.

Stor tumult i kampen mellem Polen og England.
Kamil Glik og Harry Maguire var i centrum onsdag aften i Warszawa. Begge fik iøvrigt et gult kort ud af situationen. Foto: Ritzau Scanpix

Det engelske landsholds måtte lidt skuffende nøjes med 1-1 onsdag aften i den polske hovedstad Warszawa, på et mål hjemmeholdet scorede i overtiden. Skuffende for England der samtidig kigger nærmere på en sag i pausen.

Efter en standardsituation kort før pausen tog den polske landsholdsspiller Kamil Glik angiveligt fat om halsen på den engelske forsvarsspiller Kyle Walker i en af nærkampene i feltet.

Efterfølgende var flere engelske spillere rasende, og nu skal det engelske fodboldforbund altså vurdere sagen.

– Det var angiveligt noget, der blev gjort, ikke sagt. Vi har ikke set situationen på video endnu eller snakket med spilleren. Men det er givet videre til The FA (det engelske fodboldforbund, red,) sagde Kane efter kampen.

Harry Kane bragte onsdag England foran med 1-0, mens Szymanski altså udlignede to minutter inde i overtiden. England er stadig ubesejrede og har med 16 point det ene ben til VM.