Premier League

Southamptons nyeste guld forlod Chelsea i jagten på Premier League-gennembrud

Valentino Livramento har spillet fuld tid i samtlige Premier League-kampe for Southampton i denne sæson, hvor han denne sommer kom til fra Chelsea.

Livramento
Valentino Livramento (i gult) har fået en fremragende start på sin Southampton-karriere. Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

Valentino Livramento her denne sommer taget Southampton Football Club med storm. Selvom den blot 18-årige forsvarsspiller kom til det sydengelske – med nul Premier League-kampe på CV’et – har han allerede startet og spillet fuld tid i sæsons tre første kampe i ligaregi.

Dermed kunne det ligne, at Southampton endnu engang har fundet guld på gaden. Eller gaden er måske så meget sagt. Den engelske forsvarsspiller – med italienske rødder – blev nemlig hentet i Chelsea for omtrent 5,9 millioner engelske pund. I en klub, der ellers havde store forventninger til det unge talent, der ved flere lejligheder har optrådt som kaptajn på Chelseas ungdoms- og reservehold.

Selvom beslutningen var hård, blev skiftet til ved Livramentos eget ønske, da han en gang for alle ville jage sit gennembrud i Premier League. Det fortæller han i et længere interview til England Football.

– Jeg har hvert år en rutine med at sætte nye mål, og der er et begrænset antal at sætte på ungdomsniveau, fortæller Livramento til mediet.

– Min far og jeg satte os ned i maj og snakkede om, hvad mit næste skridt i karrieren kunne være for at komme tættere på spilletid i Premier League, og vi følte at den bedste vej var at forlade Chelsea, siger han.

Han fortæller endvidere, at det for ham ikke var en nem beslutning, fordi han altid har været fan af London-klubben – i al den tid, han kan huske. En klub, som han har været i, siden han var syv år gammel.

Beslutningen har dog vist sig at være fornuftig på den korte bane – og mon ikke den også er det på den lange. Southampton har i hvert fald for vane at sende spillere videre til større klubber.

Det kan du læse mere om her: Southampton Football Club er tro mod konceptet – en god forretning

Southampton og Livramento spiller næste kamp på lørdag, hvor formstærke West Ham kommer på besøg på St Mary’s Stadium. Der er kickoff klokken 16.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P