International Fodbold

Pele efter operation: Jeg er i bedring

Den brasilianske fodboldlegende, Pele, blev for nylig opereret for en tumor i tyktarmen. Her til morgen har han via sin Instagram meddelt, at han er i god bedring.

Pele er i bedring efter operation i tyktarmen
Pele er i bedring og udskrives snart, skriver datteren på Instagram. Foto: Ritzau Scanpix

80-årige Pele blev i sidste uge indlagt på hospital for at få fjernet en tumor i tyktarmen.

Torsdag morgen skriver han så i et opslag på Instagram, at han er i god bedring. I opslaget sender angrebslegenden også varme hilsner til sin ven, musikeren Roberto Carlos, der for nylig mistede sin 52-årige søn til kræft.

– Jeg er i god bedring, men i dag sender jeg alle mine tanker, støtte, kærlig og bønner til min gode ven, Robert Carlos. Jeg ønsker, at gud er med dig i hjertet, og at du er omgivet omsorg og lys, lyder det i opslaget.

Pele er Brasiliens mest scorende spiller i historien og kun en af fire spillere til at score ved fire VM-slutrunder. topscorer

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P