Serie A

Juventus må undvære profil i weekenden mod Napoli

Sky Italia skriver torsdag, at Federico Chiesa efter alt at dømme misser lørdagens kamp mod Napoli.

Federico Chiesa er meget tvivlsom til weekendens opgør mod Napoli. Foto: Ritzau Scanpix

Federico Chiesa var ikke med i den italienske landsholdstrup, der onsdag aften vandt med hele 5-0 på hjemmebane mod Litauen. Nu rapporterer Sky Italia, at han efter alt at dømme er ude af weekendens storkamp mod Napoli. Chiesa har problemer med en lårskade.

23-årige Chiesa er ellers varm nok lige nu. Han scorede for det italienske landshold i den netop overståede VM-kvalifikations samling, da de spillede 1-1 mod Bulgarien.

Juventus-træner, Massimiliano Allegri, har ellers bekymringer nok. Klubben har også en Champions League kamp i næste uge mod Malmø, og samtidig kommer flere af holdet sydamerikanske spillere sent hjem til Torino efter den sydamerikanske VM-kvalifikation.

Sky melder om, at Paulo Dybala først ankommer i Italien fredag aften, mens den italienske sportsavis, La Gazetta dello Sport, beretter om, at flere hold herunder Bologna, Fiorentina, Juventus, Inter og Napoli skulle være gået sammen om at leje et privatfly til deres spillere.

Også tyske, hollandske og belgiske klubber er angiveligt med i ordningen.  

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P