Premier League

Gode nyheder til Arsenal – spillere melder sig klar til weekenden

Premier League-klubben Arsenal har fået en forfærdelig start på Premier League i denne sæson. Tre nederlag er det blevet til og et stort rundt 0 i tabellen. Men nu er der gode nyheder, da tre spillere kommer tilbage fra skader.

Ben White er tilbage for Arsenal til Premier League
Ben White er en af flere Arsenal-spillere, der igen er til rådighed for Mikel Arteta. Foto: Ritzau Scanpix

I weekendens Premier League-kamp mod Norwich får Arsenal gavn af Thomas Partey, Ben White, Gabriel og Eddie Nketiah.

Partey har døjet med en ankelskade siden sæsonopstarten, Ben White, der blev sommerens stor signing for Arsenal, nåede kun at spille i åbningskampen og nederlaget til Brentford, inden han blev testet positiv for Covid-19 og Gabriel er nu tilbage efter en knæskade, han fik til de Olympiske Lege for Brasilien.

Derudover er Eddie Nketiah klar efter en skade i højre ankel.

Alle spillere er tilbage i fuld træning og kan indgå i kamptruppen. Det har Arsenal meddelt torsdag morgen.

Manager, Mikel Arteta, må dog stadig undvære Granit Xhaka, der er ude med tre spilledages karantæne efter sit røde kort mod Manchester City, og så kan Mohamed Elneny heller ikke spille på grund af en muskelskade i højre lår.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P