3F Superligaen

Bøder til FCK og Brøndby efter sommerens derby

Fodboldens Disciplinærinstans har uddelt bøder på henholdsvis 150.000 og 100.000 kroner efter affyring af pyroteknik og kast med genstande i derbyet den 8. august.

FCK
Der var som vanligt gang i den på tribunerne, da FCK og Brøndby krydsede klinger i derbysammenhæng den 8. august 2021. Claus Bech/Ritzau Scanpix

Pyroteknik, spilstop og flyvende genstande. Derbyet mellem FCK og Brøndby den 8. august var en underholdende affære med seks mål og masser af dramatik.

Så meget dramatik, at Fodboldens Disciplinærinstans på baggrund af indberetninger fra dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen og redegørelser fra de to klubber, har tildelt en bøde på 150.000 kroner til F.C. København og en bøde på 100.000 kroner til Brøndby IF.

Af indberetningen fremgår det, at der blev affyret romerlys og antændt farvet røg fra F.C. Københavns fans, der medførte spilstop i cirka 10 minutter, samt at der blev kastet genstande, der ramte en spiller fra Brøndby IF.

Derudover indberettede dommeren, at der også blev anvendt pyrotekniske artikler fra Brøndby IF’s fanafsnit samt kastet genstande på banen.

Begge klubber har to uger til at anke sagen til Fodboldens Appelinstans.

I morgen fredag spiller Brøndby hjemme mod Silkeborg klokken 20, mens FCK skal en tur til Randers på søndag klokken 16.

Læs også: Kent Nielsen: De nye spillere skal løfte vores startellever

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P