1 min læsningHollandsk legende rygtet til Arsenal – Jeg skal ingen steder!

Sportsdirektør i Ajax, Marc Overmars, blev for nylig af flere engelske medier nævnt som afløser for Edu til jobbet som sportsdirektør i Arsenal. Overmars forklarer nu, at han ikke skal nogen steder.

1 min læsning
Arsenals Edu sidder her sammen med manager, Mikel Arteta. De er begge under pres.
Sportsdirektør, Edu, og manager, Mikel Arteta, er begge under pres. Marc Overmars ligner dog ikke lige en afløser. Foto: Ritzau Scanpix

Arsenal er i krise og sportsdirektør, Edu, er under stadigt stigende pres.

Det rapporterede flere engelske medier i sidste uge, hvor de også skrev, at klubben angiveligt overvejer at skifte ud på posten ved at bringe sin tidligere midtbaneprofil, hollandske Marc Overmars, ind som ny mand med det sportslige ansvar. Et job Overmars allerede i dag bestrider i hollandske Ajax.

Marc Overmars, der netop har hentet Mohamed Daramy til den hollandske storklub, er dog ikke fristet af at skifte til Premier League. Det forklarer han til Ajax TV.

– Som jeg har sagt flere gange, så nyder jeg virkelig tilværelsen her i Ajax. Vi er på vej i en god retning. Vi har en god gruppe i ledelsen, hvor vi er som en familie. Og hvem ved, måske har vi også snart nogle gode nyheder, lyder det lidt kryptisk fra sportsdirektøren til Ajax TV.

Læs også: Arsenal beholder Elneny trods bud fra Galatasaray

Marc Overmars, der spillede i Arsenal fra 1997 – 2000, siger endvidere i interviewet:

– If it ain’t broke don’t fix it.

Arsenal skal vist scoute andre steder efter en ny sportsdirektør, hvis de får brug for det.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P