1 min læsningAGF præsenterer ny hjemmebanetrøje

Normalt præsenterer klubberne deres nye trøjekollektioner inden sæsonstart, men i dag har AGF gjort en undtagelse. Dermed kan Mikael Anderson og Mustapha Bundu hoppe i helt nye klæder i deres mulige debut på søndag.

1 min læsning
AGF
Den nye trøje - der også vil blive båret af AGF’s kvindehold i Gjensidige Kvindeligaen - får premiere på søndag den 12. september, når AGF møder Vejle Boldklub i 3F Superligaen. Foto: agf.dk

AGF vil søndag have en helt ny hjemmebanetrøje på, når de tager imod Vejle Boldklub på Ceres Park. Klubben har nemlig lige præsenteret ny trøje, som er designet af AGF’s mangeårige samarbejdspartner fra hummel.

– Den nye hjemmebanetrøje er den første trøje i rækken på den nye aftale mellem hummel og AGF. Resultatet er en ren og klassisk AGF-trøje med blå ærmer, og vi håber trøjen vil falde i god jord blandt klubbens fantastiske fans. Til trods for op- og nedture kæmper AGF altid videre, og vi glæder os til at fejre mange sejre sammen iført den nye trøje, siger adm. direktør i hummel, Allan Vad Nielsen til AGF’s hjemmeside.

Begge mandskaber jagter sæsonens første sejr i superligaregi, når der fløjtes op klokken 18:00.

Læs også: Hjemvendt Bundu ser frem til AGF-fansenes modtagelse: Jeg er ikke bekymret

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P