Premier League

Agent bekræfter: Vi var i dialog med Everton

Donny van de Beeks agent ser ikke tilgangen af Ronaldo som gode nyheder for sin klient. Og så bekræfter han, at hollænderen var i dialog med Everton om et skifte.

Donny van de Beek

Den engelske avis, Daily Express, hævdede i sidste uge, at Donny van de Beek var meget tæt på et skifte til Everton i de sidste minutter af transfervinduet.

Den påstand bekræfter Guido Albers – som er hollænderens agent – nu og han ser heller ikke tilgangen af Cristiano Ronaldo som specielt gode nyheder for sin klient. Det sagde han under et hollandsk talkshow søndag aften:

– Ronaldos skifte betyder, at der kommer endnu en spiller på midtbanen, fordi Paul Pogba bliver rykket væk fra venstrekanten. Det snakkede vi om sammen med Solskjær og bestyrelsen. Vi tog initiativ til at prøve at finde en ny klub og endte med Everton, hvor vi åbnede snakke med Marcel Brands og Farhad Moshri (henholdvis direktør og ejer i Everton, red.), sagde Guido Albers til Ziggo Sport Voetbal.

Nul spilminutter i denne sæson
Skiftet blev ifølge agenten blokeret af Ole Gunnar Solskjær om mandagen – to dage inden transfervinduet smækkede i. United-manageren ringede nemlig og gjorde det klart, at Donny van de Beek ikke måtte skifte. Han forventede derimod at se hollænderen på Trafford Training Centre dagen efter.

– Vi har slået fast overfor klubben, at vi ikke anser Donny som hverken cup-spiller eller en man kun bruger til de europæiske kampe. Han tog til England for at spille Premier League, sagde han yderligere live fra en telefonforbindelse til det hollandske talkshow.

Om det bliver til Premier League-kampe for den 24-årige midtbanespiller, må tiden vise. Men indtil videre er det blot blevet til 511 spilminutter i United-trøjen i ligaregi. De blev fordelt over 19 kampe i sidste sæson, da hollænderen i denne sæson slet ikke har fået et eneste spilminut på banen.

Manchester United betalte 39 millioner pund, da man hentede Donny van de Beek i Ajax i sommeren 2020.

Læs også: Solskjær ville ikke slippe Donny van de Beek

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P