Premier League

Solskjær ville ikke slippe Donny van de Beek

Den hollandske midtbaneslider, Donny van de Beek, har ikke nydt særlig stor succes på Old Trafford siden skiftet fra Ajax. Alligevel forhindrede manager Ole Gunnar Solskjær en transfer i sidste øjeblik.

Ole Gunnar Solskjær ville ikke af med van de Beek, selvom hollænderen ikke spiller fast for Manchester United. Foto: Ritzau Scanpix

Han har ikke udsigt til meget spilletid i Manchester United, men alligevel forhindrede manager, Ole Gunnar Solskjær, en lejeaftale for Donny van de Beek i de sidste minutter af transfervinduet.

Den engelske avis, Daily Express, hævder, at hollænderen ellers var meget tæt på at skifte til ligarivalerne fra Everton, og at handlen næsten var gået igennem.

I stedet bliver det nu fortsat en kamp for van de Beek at få spilletid. Han har siden sidste sommer, hvor han blev hentet i Ajax, kun startet fire gange for United.

Manchester United har tidligere i dette transfervindue hentet Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho og Raphaël Varane, så der var ro på administrationsgangene ved Old Trafford tirsdag aften. Også for udgående handler.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P