International Fodbold

Messi klar efter vanvidstackling

Lionel Messi blev i en voldsom tackling stemplet på skinnebenet i Argentinas VM-kvalifikationskamp ude mod Venezuela i torsdags. Den 34-årige angriber lå længe og ømmede sig, men han meldes nu klar til kamp.

Lionel Messi i græsset ovenpå en voldsom stempling i kampen mellem Argentina og Venezuela. Argentina vandt opgøret mod Venezuela med 3-1. Foto: Miguel Gutierrez / POOL / AFP.

Når Lionel Messi folder sig ud med sine snævre driblinger, er der ikke mange forsvarsspillere, der kan følge med argentineren. Og i VM-kvalifikationskampen mellem Messis Argentina og Venezuela blev 10’erens driblinger for meget for Venezuelas Adrián Martínez.

Med en mareridtstackling midt på skinnebenet fik Martínez sendt Messi til jorden og røg ud med et rødt kort. Efter hændelsen lå Lionel Messi længe og ømmede sig. Men nu er der godt nyt fra den argentinske lejr, hvor landstræner Lionel Scaloni melder ham klar til kamp.

– Leo (Messi, red.) har det fint. Det var en forskrækkelse, men heldigvis har han det godt. Vi vil tjekke 100 procent op på ham i eftermiddag, siger han ifølge mediet caught offside.

Hvis Lionel Messi får endeligt grønt lys til at spille, kan han allerede være med i startopstillingen til aftenens vigtige opgør mod klubkammeraten Neymars Brasilien i VM-kvalifikationen. Brasilien fører gruppen inden kampen med seks point ned til Argentina på andenpladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P