Dansk Fodbold

Israels topscorer ønsker fokus mod Danmark

Eran Zahavi indrømmer, at 5-2 sejren over Østrig har givet Israel vinger. Men angriberen vil have fuld fokus i kampen mod Danmark på tirsdag.

Eran Zahavi viser storform for Israel for tiden. Angriberen har scoret fem mål i de seneste to kampe. Foto: JACK GUEZ / AFP.

Det kan være svært at holde begge ben på jorden, når man som Israel i går vinder 5-2 over Østrig i en vigtig kamp om topplaceringerne i VM-kvalifikationen. Når man så ovenikøbet selv scorer to mål i kampen, som Eran Zahavi gjorde, er det vigtigt at holde fokus, forklarer angriberen ifølge Jerusalem Post.

– Det er en fantastisk følelse, og det her var en fantastisk kamp for hele det israelske landshold, siger han og fortsætter:

– Det var en speciel israelsk holdsejr, og nu skal vi spille en vigtig kamp mod Danmark på tirsdag. Det er svært at komme ned fra denne højde, men vi har en afgørende kamp snart. Jeg vil ikke engang se på vores VM-chancer, vi må bare fokusere på tirsdag og tage kamp for kamp, og det er sådan, vi vil fortsætte.

Danmark vandt det første opgør i Israel 2-0 og fører gruppe F med fem point ned til netop Israel på andenpladsen. Den vigtige topkamp spilles på tirsdag kl. 20.45 i København.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P