Dansk Fodbold

Hjulmand om Israel: Offensivt utroligt stærkt

Landstræner Kasper Hjulmand vil pakke kampen mod Færøerne ned og forberede sig på Israel. Han mener offensiven hos tirsdagens modstander er ekstrem stærk.

Kasper Hjulmand opfordrer danskerne til at komme i Parken på tirsdag for at støtte landsholdet mod Israel. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Der var ikke gået mange minutter efter Danmarks nervøse 1-0 sejr på Færøerne, før Kasper Hjulmand valgte at lukke ned for kampen og se frem mod topkampen i gruppen mod Israel på tirsdag. Han mener ikke, kampen i Thorshavn kan bruges til andet end de tre point.

– Nej, det kan vi ikke bruge til noget som helst, så det er om at få pakket væk i en fart og så gøre os klar til en helt anden kamp på tirsdag, siger Kasper Hjulmand.

Mens Danmark havde problemer med at få nedkæmpet den færøerske defensiv i Thorshavn, gik det noget bedre for Israel, der onsdag vandt 4-0 på samme bane. I aftes vandt holdet så hele 5-2 over Østrig hjemme. Og Kasper Hjulmand har noteret sig israelernes farlige offensiv, inden Danmark skal op mod gruppens øjeblikkelige nummer to tirsdag.

– Jeg har sagt det før. Deres offensiv – deres tre forreste spillere er ekstremt stærke. Zahavis (Eran, red.) form i øjeblikket, Solomon (Manor, red.) bagved og Dabbur (Munas, red.) – de tre er stærke. Det er offensivt et utroligt stærkt mandskab, og vi kan tage et kæmpe, kæmpe skridt ved at slå dem på tirsdag. Så det er bare med at få folk i Parken og fyre op under den, for det bliver en kæmpe kamp, siger han.

Eran Zahavi har bombet mål ind for Israel. Seks mål i fem kampe er det blevet til, og PSV Eindhoven-angriberen er på nuværende tidspunkt kun overgået af Serbiens Aleksandar Mitrovic på topscorerlisten i den europæiske VM-kvalifikation. Også Munas Dabbur har fundet vej til netmaskerne med tre mål indtil videre.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P