International Fodbold

Ny æra under Hansi Flick fik en hård start: Smal 2-0 sejr over verdensranglistens nummer 189

Efter sommerens EM-slutrunde er Hansi Flick trådt til som ny landstræner på det tyske landshold. Men tyskerne leverer stadig slingrende præstationer på banen.

Tyskland mod Liechtenstein
Timo Werner scorede i det 41. minut til en pauseføring på 1-0 til Tyskland. Foto: kicker.de.

Efter 15 år som cheftræner meldte Joachim Löw ud, at han ønskede at stoppe efter sommerens EM-slutrunde. På hans plads er den tidligere Bayern München-cheftræner Hansi Flick trådt til.

Det har skabt stor begejstring for de mange tyske fodboldfans, da forventningerne til den nye cheftræner er store efter hans præstationer i Bayern.

Flicks første kamp i spidsen for ”Die Mannschaft” gik dog ikke, som den tyske træner nok havde håbet på.

Det blev til en smal 2-0 sejr over Liechtenstein, der ligger som verdensranglistens nummer 189. Den præstation beskriver det tyske fodboldmedie Kicker, som et ”hårdt slag frem for begejstring”.

Tyskerne formåede aldrig rigtig at finde rytmen i kampen, og på et mål lige inden pausen af Timo Werner samt et mål i slutfasen fra Leroy Sane fik det tyske landshold skrabet en 2-0 sejr hjem.