Premier League

Arsène Wenger: Arsenal er i god forfatning

Der er krise i Arsenal. Klubben har fået den værste start på en sæson i 67 år, men alligevel mener holdets tidligere manager, at de er i en god forfatning.

Arsene Wenger takker af på Emirates Stadium i 2019. Han bakker op om Mikel Arteta og det nuværende hold
Arsene Wenger blev hyldet, da han sagde farvel til Arsenal i 2019. Han har tro på det nuværende hold. Foto: Ritzau Scanpix

Arsène Wenger må være en savnet mand hos mange Arsenal-fans.

Klubben er i krise med nul point i de tre første Premier League-kampe og en negativ målscore på -9. Tilliden til spanske Mikel Arteta, der overtog roret i 2019 efter sin landsmand Unai Emery, er efterhånden meget lille, efter at han har leveret den dårligste start på en Arsenal-sæson i 67 år.

Der er dog noget opbakning at hente for Arteta. Klubbens tidligere mangeårige manager, Arsène Wenger, bakker nemlig op om holdet og klubben.

– Jeg er 71 år gammel, og jeg har givet de bedste år af mit liv til den klub. Lige nu er jeg bare fan, men jeg synes, at klubben er i god forfatning, siger Wenger i et interview med det tyske medie bild.de.

Her understreger franskmanden, at holdets start på sæsonen har været brolagt med udfordringer. Udover en lang række af coronaafbud til sæsonstarten, har holdets program også være vanskeligt.

– De havde to svære kampe mod Chelsea og Manchester City. Jeg synes, holdet har potentiale, og jeg håber, de kan komme tilbage.

Arsène Wenger, der vandt tre mesterskaber med Arsenal FC, blev selv presset ud af Nordlondon efter svingende resultater og manglende trofæer mod slutningen af hans æra.

Arsenal skal i de kommende to spillerunder møde Norwich på hjemmebane samt Burnley på udebane, inden lokalrivalerne fra Tottenham kommer på besøg på Emirates Stadium den 26. september.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P