Dansk Fodbold

Ajax-træner: Kender Daramys kvaliteter – men han skal falde til

Mohamed Daramy er godt i gang med en helt fantastisk start på sæsonen, og snart møder han ind for første gang i sin nye klub Ajax. Og selvom FCK’s stjernefrø nærmest har kunnet gå på vandet, forventer Ajax dog ikke mirakler fra dag et.

Erik ten Hag tror på Mohamed Daramys kvaliteter, men vil giv ham tid til at falde til i Ajax
Erik ten Hag har tænkt sig at give Daramy tid til at falde til. Foto: Ritzau Scanpix

Mohamed Daramy kan i morgen lørdag krone en fantastisk start på sæsonen med endnu en kamp for det danske landshold på udebane mod Færøerne. Den nye Ajax-spiller har nærmest ikke set sig tilbage de seneste måneder, hvor den internationale fodboldscene også har fået øjnene op for ham.

Men den 19-årige kantspiller får til gengæld god ro til at falde til i Ajax. Det forklarer klubbens cheftræner, Erik ten Hag, til dens egen tv-kanal.

– Jeg har en god ide om hans kvaliteter fra F.C. København. Men han skal stadig falde til her i Ajax. Jeg har endnu ikke set ham på træningsbanen eller i kamp, siger ten Hag.

Amsterdam-klubben har gennem mange år været kendt for at holde fast i sin angrebsivrige og pasningssikre spillestil, som ten Hag har fuld tro på, Daramy passer perfekt ind i.

– Vi var på udkig efter fart. Vi har mange spillere som ham. Og nu har vi så også en, der kan komme ind i banen fra højre.

Daramy møder ind i Ajax efter landsholdssamlingen. Danmark spiller tirsdag aften sin sidste VM-kvalifikationskamp i denne omgang mod Israel hjemme i Parken. Ajax spiller næste kamp lørdag den 11. september på udebane mod Zwolle.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P