1 min læsningAjax-træner: Kender Daramys kvaliteter – men han skal falde til

Mohamed Daramy er godt i gang med en helt fantastisk start på sæsonen, og snart møder han ind for første gang i sin nye klub Ajax. Og selvom FCK’s stjernefrø nærmest har kunnet gå på vandet, forventer Ajax dog ikke mirakler fra dag et.

1 min læsning
Erik ten Hag tror på Mohamed Daramys kvaliteter, men vil giv ham tid til at falde til i Ajax
Erik ten Hag har tænkt sig at give Daramy tid til at falde til. Foto: Ritzau Scanpix

Mohamed Daramy kan i morgen lørdag krone en fantastisk start på sæsonen med endnu en kamp for det danske landshold på udebane mod Færøerne. Den nye Ajax-spiller har nærmest ikke set sig tilbage de seneste måneder, hvor den internationale fodboldscene også har fået øjnene op for ham.

Men den 19-årige kantspiller får til gengæld god ro til at falde til i Ajax. Det forklarer klubbens cheftræner, Erik ten Hag, til dens egen tv-kanal.

– Jeg har en god ide om hans kvaliteter fra F.C. København. Men han skal stadig falde til her i Ajax. Jeg har endnu ikke set ham på træningsbanen eller i kamp, siger ten Hag.

Amsterdam-klubben har gennem mange år været kendt for at holde fast i sin angrebsivrige og pasningssikre spillestil, som ten Hag har fuld tro på, Daramy passer perfekt ind i.

– Vi var på udkig efter fart. Vi har mange spillere som ham. Og nu har vi så også en, der kan komme ind i banen fra højre.

Daramy møder ind i Ajax efter landsholdssamlingen. Danmark spiller tirsdag aften sin sidste VM-kvalifikationskamp i denne omgang mod Israel hjemme i Parken. Ajax spiller næste kamp lørdag den 11. september på udebane mod Zwolle.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer