1 min læsningRonaldo forlader landsholdslejr og slutter sig tidligere til Manchester United

Cristiano Ronaldo kommer hurtigere til Manchester end først forventet. Den portugisiske landsholdsstjerne har fået fri af landstræner, Fernando Santos.

1 min læsning
Ronaldo scorede to mål i landskampen mod Irland. Og samtidig også en tidligere rejse til Manchester. Foto: Ritzau Scanpix

Cristiano Ronaldo scorede sit landskampsmål nummer 110 og 111 i tirsdagens landskamp mod Irland og er nu den spiller i verdenshistorien, der har scoret flest mål på et landshold.  

Ronaldo fik ved samme lejlighed det gule kort af dommer Matej Jug, hvilket sender ham i karantæne i den kommende VM-kvalifikationskamp på udebane mod Azerbaijan på tirsdag.

Og selvom Ronaldo stod til at spille venskabskamp på lørdag mod Qatar i Ungarn, har landstræner Renato Santos i stedet givet angriberen fri til at rejse til sin nye klub Manchester United, erfarer The Independent.

Dermed får Ronaldo seks dages yderligere forberedelse før hans formodede comeback på Old Trafford lørdag den 11. september mod Newcastle. Noget af et boost for Manchester Uniteds manager, Ole Gunnar Solskjær.

36-årige Ronaldo har ikke spillet for Manchester United siden Champions League finalen i 2009 i Rom, hvor Manchester United tabte til FC Barcelona.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P