3F Superligaen

Brøndby sælger Corlu til Lyngby

24-årige Rezan Corlu skifter til Lyngby Boldklub fra Brøndby IF. Han skifter ifølge Lyngby på en 3-årig aftale.

Rezan Corlu er officielt vendt tilbage til Lyngby, hvor han tidligere har præsteret godt for de kongeblå. Foto: Lyngby Boldklub

Det blev ikke til den spilletid, som Rezan Corlu og Brøndby IF havde håbet på. Nu skilles deres veje, og offensivspilleren skifter tilbage til Lyngby, som han tidligere har været udlejet til med stor succes. I klubben nord for København er man glade for gensynet.

– Man siger, at gammel kærlighed ikke ruster, og vi er meget glade for, hvor stort et commitment Rezan har vist for at få denne aftale på plads. For os var det afgørende, at vi ikke kun skulle leje ham, og derfor er vi rigtigt glade for, at vi lykkedes med en 3-årig aftale, siger akademichef Niclas Kjeldsen til Lyngbys hjemmeside.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P