1 min læsningAGF henter Mikael Anderson i FC Midtjylland

Det gik stærkt i de døende timer af transfervinduet, men AGF fik til sidst fat i Mikael Anderson, som de har været interesseret i over længere tid.

1 min læsning
Mikael Anderson har spillet sin sidste kamp for FC Midtjylland. Nu skifter han til AGF.
Mikael Anderson har spillet sin sidste kamp for FC Midtjylland. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

AGF har langt fra fået en drømmestart på Superligaen. Alligevel lykkedes det århusianerne at hente Mikael Anderson i FC Midtjylland i transfervinduets sidste timer. Prisen lyder på hele 15 millioner kroner, ifølge BT’s transferblog .

Den 23-årige Mikael Anderson har en fortid i AGF som ungdomsspiller, og de glæder sig i AGF over, at det nu er lykkes at hente islændingen til klubben.

– Vi har fulgt Mikael længe og er overordentlige glade for, at det er lykkes os at lande en aftale, så han nu er AGF’er. Mikael er en meget talentfuld og kraftfuld midtbanespiller med et stort drive og en kreativitet som vil klæde vores hold. Han har for længst vist sig som en profil i 3F Superligaen og han vil tilføre vores hold en ny dimension. Så vi ser frem til at se ham i den hvide trøje og byde ham velkommen i AGF, siger AGF’s sportschef Stig Inge Bjørnebye til klubbens hjemmeside.

Der var angiveligt også flere udenlandske klubber inde i billedet til at købe Mikael Anderson, som nu altså bliver i Superligaen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P