1 min læsningRenato Sanches meldes på vej til Wolverhampton

Den portugisiske landsholdspiller, der i sommer blev mester med franske Lille, er skadet men stadig på blokken i Wolverhampton.

1 min læsning
Renato Sanches har netop vundet det franske mesterskab med Lille OSC. Foto: losc.fr

Inden transfervinduet smækker i tirsdag aften, håber Wolverhampton at hente Renato Sanches på en lejeaftale i franske Lille. Sanches er lige nu skadet og forventes ude i yderligere en måned, men det skulle altså ikke skræmme Wolves. Det skriver Sky Sports.

Renato Sanches fik sit store gennembrud i forbindelse med EM i 2016, hvorefter Bayern München købte ham. Tidligere har han været udlejet til blandt andre Swansea i Premier League, og nu kan det altså blive til et comeback i det engelske.

Sanches har scoret fem mål og lavet fem assists for Lille i 60 kampe.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P