3F Superligaen

Officielt: Silkeborg IF henter forstærkning i Elfsborg

Den midtjyske klub har hentet forstærkning til superligatruppen i den 28-årige svensker, Robert Gojani.

Den 28-årige Robert Gojani skifter til Silkeborg IF. Foto: Silkeborgif.com

Silkeborg IF har forstærket midtbanen med svenske Robert Gojani. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

– Jeg ser frem til at spille for Silkeborg. Jeg har set flere af deres kampe, og spillestilen tiltaler mig. Jeg og familien ser også frem til at bosætte os i Silkeborg. Jeg har kun været her ganske kort tid, men det ser ud til at være en rigtig flot by, udtaler det nye svenske indkøb til Silkeborgs hjemmeside.

Klubbens sportschef, Jesper Stüker, kan afsløre, at Robert Gojani, der har en enkelt landskamp for Sverige, har været på listen i SIF gennem længere tid.

– Han er rigtig dygtig på bolden, og er en taktisk stærk og erfaren spiller. Vi var allerede i kontakt for knap et års tid siden, men nu blev det muligt at få enderne til at mødes. Vi ser Robert Gojani som en spiller med et højt niveau, der i princippet kan spille alle 5 pladser på midtbanen, og det giver naturligvis en øget konkurrence på midtbanepladserne, hvor andre har præsteret godt, siger Jesper Stüker.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P