3F Superligaen

Officielt: Bundu skifter til AGF

Så er det bekræftet, at Mustapha Bundu skifter tilbage til AGF på en lejeaftale.

Mustapha vender tilbage til Fredensvang og AGF. Foto: AGF

Dermed vender han tilbage til klubben, hvor han brød igennem. Angriberen skifter på en lejeaftale fra Anderlecht, der gælder indtil næste sommer, skriver AGF på sin hjemmeside. Kontrakten indeholder en købsoption på den 24-årige angriber.

I AGF er man glade for tilgangen af Bundu, da man har søgt efter en offensivspiller med fart i benene.

 Vi er glade for, at det er lykkes at hente Mustapha Bundu tilbage til AGF, hvor han tidligere har vist sine kvaliteter, og hvor han fik sit gennembrud i 3F Superligaen. Vi har ledt efter en offensiv tilføjelse til vores hold med fart og gennembrudskraft, og det har vi nu fået i Bundu, der kommer til os i form fra den belgiske opstart og klar til at byde sig til – så vi glæder os til at se ham igen i AGF, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye til klubbens hjemmeside.

Mustapha Bundu viste storform for den aarhusianske klub, da han sidst spillede i den hvide trøje, men har haft svært ved at finde det samme flotte niveau efter skiftet til Anderlecht. Angriberen var i foråret udlejet til FC København, men heller ikke her lykkedes det sig at bide sig fast på holdet. Derfor er Bundu glad for skiftet tilbage til AGF.

– Det er det rette tidspunkt for mig at komme tilbage og få en frisk start et velkendt sted. Alle ved, hvor meget AGF betyder for mig, og hvad klubben har gjort for mig og min karriere. Så da muligheden opstod, var jeg slet ikke i tvivl, og jeg kan ikke vente med at komme i gang, siger Mustapha Bundu og fortsætter:

– Jeg ser virkelig meget frem til at få muligheden for at komme tilbage og spille på Ceres Park. Klubben har ikke haft den bedste start, og jeg ser frem til at bidrage til, at vi kan få nogle sejre igen foran fansene i Ceres Park.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P