1 min læsningKasper Hjulmand: Vi kan ikke bruge for lang tid på Memory Lane

Den danske landstræner Kasper Hjulmand har brugt tiden efter sommerferien på at analyse fodboldlandsholdets succes til EM-slutrunden, men nu er fokus for alvor rettet på de kommende kampe.

1 min læsning
Kasper Hjulmand er fokuseret på de kommende kampe for landsholdet
Landstræner Kasper Hjulmand er fokuseret på landsholdets VM-kvalifikationskampe. Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix

Det var først et stort chok, og sidenhen fantastiske resultater det danske landshold blev husket for i sommerens EM-slutrunde.

Christian Eriksens kollaps på græstæppet i Parken satte mange spor hos landsholdsspillerne og landstræner, Kasper Hjulmand, som har brugt tid på at få evalueret sommerens oplevelser.

– Jeg har snakket med min familie og folk omkring mig. Jeg har snakket med folk, der var med. Og så har jeg selv snakket med Christian et par gange og været sammen med ham, siger Hjulmand til discovery+ om de hårde dage omkring Christian Eriksens hjertestop.

Efter den svære situation i Parken oplevede Danmark efterfølgende stor succes og endte i semifinalen, og nu er det også de næste resultater, der fylder mest hos Hjulmand og kompagni.

– Jeg har brugt rigtig meget tid på at finde ud af, hvordan kan vi bruge den her sommer. Hvordan kan jeg være fuldt fokuseret på de opgaver, vi har foran os. Det er tre kampe på seks dage. Så der er ikke tid til at gå alt for langt ned af ’Memory Lane’ til de her samlinger. Det er ekstrem vigtigt, vi er meget fokusererede. Men jeg tænker stadig meget på Christian, og han vil altid være med os, siger Hjulmand.

Danmark møder Skotland onsdag aften samt Færøerne på udebane lørdag og Israel på hjemmebane tirsdag den 7. september.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P