3F Superligaen

FCM sender talent til Belgien

FC Midtjyllands Victor Torp spiller resten af sæsonen i KV Kortrijk på leje, skriver superligaklubben på sin hjemmeside.

Victor Torp fik sin seniordebut mod OB i premieren på denne sæson. Foto: FC Midtjylland.

Den 22-årige midtbanespiller fik sin debut for superligaholdet mod OB tidligere i denne sæson, men i jagten på mere spilletid, har man altså valgt at udleje Victor Torp til Jupiler Pro League-klubben sæsonen ud.

– Torp har manglet det sidste for at komme ind på førsteholdet under Bo Henriksen, så vi ser det som en god løsning, at han nu skal spille i en stærk liga, hvor han kan tage det næste skridt, siger sportschef i FC Midtjylland, Svend Graversen, til klubbens hjemmeside.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P