Dansk Fodbold

EfB skuffer på ny: Ryger ud af pokalen til Kolding

Krisen kradser i Esbjerg, og til aften blev det endnu værre, da man røg ud af Sydbank Pokalen til Kolding IF fra 2. Division.

Kolding IF mod AC Horsens højdepunkter

Efter en katastrofal sæsonstart i Nordic Bet Ligaen og et meget omtalt trænerskifte skulle Esbjerg en tur til Kolding i Sydbank Pokalen. Her ventede Kolding IF fra 2. Division, der heller ikke har fået den bedste start på sæsonen, hvor man ligger sidst med blot et point.

Det var dog hjemmeholdet, der kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret og sende favoritterne fra Esbjerg hjem med et 2-1 nederlag efter forlænget spilletid. Hermed fortsætter nedturen for Superliga-nedrykkeren Esbjerg fB, inden de skal i aktion igen i Nordic Bet Ligaen mod Hobro den 10. september på Blue Water Arena.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P