1 min læsningAviser: Bundu på vej tilbage til AGF

Både Aarhus Stiftstidende og BT melder Mustapha Bundu på vej til AGF for snuden af både AaB og Vejle.

1 min læsning
3F Superligakampen mellem AGF og OB på Ceres Park i Aarhus , søndag den 29. august 2021.

Der har været flere rygter omkring Superliga-interesse for den tidligere AGF-spiller, der i foråret var udlejet til FC København uden den store succes. Nu kan den 24-årige angriber så være på vej tilbage til Aarhus, hvor han slog igennem og blev solgt til belgiske Anderlecht i sommeren 2020. De to klubber forhandler netop nu om et skifte, erfarer både Aarhus Stiftstidende og BT.

Ifølge BT er det de sidste detaljer, der mangler at falde på plads, inden Mustapha Bundu kan skifte tilbage til klubben, hvor karrieren for alvor tog fart. Vejle og AaB meldes også interesseret i angriberen fra Sierra Leone, men det ser ud til, at det bliver AGF, der henter angriberen. Der meldes ikke, hvorvidt der er tale om et køb eller leje.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P