Solskjærs forklaring på svær kamp – vores midtbane skulle finde rytmen

Manchester United havde svært ved at få 1-0 sejren i hus søndag eftermiddag på udebane mod Wolverhampton. Men det var der ifølge manager, Ole Gunnar Solskjær, en god forklaring på.

Ole Gunnar Solskjær var tilfreds med Paul Pogbas indsats for Manchester United
Ole Gunnar Solskjær takker sin midtbaneprofil, Paul Pogba, efter kampen. Foto: Ritzau Scanpix

Manchester United har forstærket sig markant før denne sæson, og således har fodboldens verden øjne på den ambitiøse og storsatsende klub. Søndag hev holdet tre forventede point hjem på trods af, at de ikke spillede deres bedste kamp.

Især første halvleg var ikke tilfredsstillende for klubbens norske manager.

Ole Gunnar Solskjær var søndag nødt til at ændre på sin midtbane, da Scott McTominay var ude med en skade, hvilket placerede Pogba mere på kanten end normalt.

– Så I ikke, hvor Paul (Pogba, red.) spillede? Vi kæmpede med at finde rytmen i første halvleg og få overtaget. Men i anden halvleg fandt vi vores spil, og Paul tog fat i bolden, så vi kontrollerede kampen og gjorde det rigtig godt, sagde Solskjær på pressemødet efter kampen.

Mason Greenwood scorede sejrsmålet til 1-0 10 minutter før tid, og med sejren ligger Manchester United på tredjepladsen i Premier League med syv point efter tre spillerunder.