LaLiga

Koeman besked til Puig: Du kommer ikke til at spille

FC Barcelona har stadig brug for at forstærke sig forud for den kommende sæson, forklarede Barcelonas hollandske cheftræner efter søndagens sejr på 2-1 over Getafe. Samtidig sidder talentet Riqui Puig fast på bænken uden udsigt til spilletid.

Ronald Koeman har meddelt FC Barcelona og Riqui Puig at han ikke kommer til at bruge midtbanespilleren i denne sæson
Ronald Koeman fik en sejr i hus søndag, men det blev igen helt uden spilletid til Riqui Puig. Foto: Ritzau Scanpix

Ronald Koeman har i denne sæson ikke givet spilleminutter til 22-årige Riqui Puiq, som ellers i flere sæsoner blev spået en stor Barcelona-fremtid. Og ifølge spanske Marca skal den lille tekniker også lede efter spilletid på andre stadions end Camp Nou.

Ronald Koemans foretrukne midtbane består af Sergio Busquets, Frankie de Jong og Pedri. Søndag kunne Puig, der i sidste sæson også blev brugt som indskiftningspiller, så se til fra bænken, da Sergio Roberto startede i stedet for Pedri, som lige nu er sendt på sommerferie.

Læs også: Braitwaite udgik i Barcelona-sejr

Koeman forklarede sig på søndagens pressemøde.  

– Hverken for os eller spilleren er det en god situation. Men klubben kender min holdning.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P