3F Superligaen

Stor Superliga-søndag i vente

Brøndby udfordrer FC Midtjylland i en reprise af seneste sæsons mesterskabsduel, AGF møder OB i en Superliga-klassiker og så er det første kamp for den nytiltrådte Vejle-cheftræner, Peter Sørensen.

Erik Sviatchenko og resten af FC Midtjylland-holdet møder guldduellanterne fra seneste sæson Brøndby. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Brøndby blev den store i kampen om guldet i seneste sæson, men de blå-gule fra Vestegnen er startet noget mere tamt i denne sæson, hvorimod FC Midtjylland har vist god form og ligger helt til tops i Superligaen. En ting er dog sikkert – begge hold har brug for de tre point.

I Aarhus bydes der på en Superliga-klassiker, når hjemmeholdet AGF tager imod OB. Gæsterne har ikke vundet siden den flotte sejr mod FC Midtjylland i premieren. AGF overgår dog OBs manglende form ved slet ikke have vundet en kamp i denne sæson, og med blot to point på kontoen ligger holdet på en næstsidsteplads foran Vejle Boldklub.

Og netop Vejle tager med den nye cheftræner Peter Sørensen ved roret hjemme imod FC København, der ser ud til at være på vej mod tidligere sæsoners form.

Da 7. runde af 3F Superligaen er uden mandagskampe, spilles der hele fem kampe i landets bedste række søndag. Derudover er der mulighed for spilletid til Cristiano Ronaldo efter comeback’et til Manchester United, debut til Messi for Paris Saint-Germain samt det traditionsrige Old Firm i Skotland.

Du kan se et udvalg af søndages kampe herunder:

Kl. 13.00 Glasgow Rangers – Celtic FC (3+)

Kl. 14.00 SønderjyskE – Viborg FF (Eurosport 2)

Kl. 14.00 Silkeborg IF – Randers FC (TV3 Sport)

Kl. 15.00 Tottenham – Watford (Xee)

Kl. 16.00 Vejle Boldklub – FC København (Canal 9)

Kl. 17.00 FC Barcelona – Getafe (TV2 Sport X)

Kl. 17.30 Wolverhampton – Manchester United (Xee)

Kl. 17.30 Wolfsburg – RB Leipzig (3+)

Kl. 18.00 AGF – OB (TV3 Sport)

Kl. 20.00 Brøndby IF – FC Midtjylland (3+)

Kl. 20.45 AC Milan – Cagliari (TV2 Sport X)

Kl. 20.45 Stade Reims – Paris Saint-Germain

Kl. 22.00 Atletico Madrid – Villarreal

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P