1 min læsningMessi kan få debut for PSG

Lionel Messi er skiftet til Paris Saint-Germain i denne sæson. Og verdensstjernen kan få debut i søndagens kamp ude mod Stade Reims.

1 min læsning
Både Lionel Messi og Kylian Mbappé er udtaget til kampen mod Stade Reims. Foto: FRANCK FIFE / AFP

Den 34-årige offensivspiller er ifølge den franske klubs hjemmeside blevet udtaget til kampen, hvor også Kylian Mbappé er med til trods for vedvarende rygter om et skifte til Real Madrid. Også Neymar er udtaget til kamptruppen for første gang i denne sæson efter at være vendt tilbage fra en skade.

Lionel Messi skiftede tidligere på sommeren til den parisiske Ligue 1-klub fra FC Barcelona, men det er altså først nu chefttræner Mauricio Pochettino har udtaget sin argentinske landsmand. Kampen spilles i aften kl. 20.45.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P