Dansk Fodbold

Jensen og Lindstrøm udtaget til landsholdet

Landstræner Kasper Hjulmand har valgt at udtage Mathias Jensen og Jesper Lindstrøm til landsholdstruppen. De erstatter skadede Andreas Cornelius og Rasmus Falk samt Philip Billing, der er blevet syg.

Mathias Jensen gjorde comeback for Brentford, da han fik de sidste 10 minutter på banen i lørdagens opgør mod Aston Villa. Foto: Reuters/Andrew Couldridge.

Mathias Jensen er tilbage i truppen, efter han blev skadet under Danmarks semifinale mod England ved sommerens EM. Han kommer til landsholdslejren med blot 10 minutters kamp i benene i denne sæson, da han blev indskiftet i Brentfords 1-1 kamp mod Aston Villa lørdag.

Og så er der gensyn med Jesper Lindstrøm, der har fået pænt med spilletid i Eintracht Frankfurt efter sit skifte fra Brøndby IF. Lindstrøm fik debut for landsholdet, da Danmark i november sidste år mødte Sverige i en træningskamp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P