3F Superligaen

Avis: Nu går Club Brugge efter endnu et FCK-talent

Det lykkedes ikke belgierne at købe Mohamed Daramy. Nu har de så fået øjnene op for et nyt FCK-talent i form af Victor Kristiansen, erfarer Ekstra Bladet.

Talentfulde Victor Kristiansen har sat sig på højrebacken i FCK under cheftræner Jess Thorup. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Det var lige ved og næsten, da Club Brugge forsøgte at købe Mohamed Daramy i FC København, men i sidste ende måtte de se guldfuglen flyve til Amsterdam og Ajax, hvor Daramy officielt blev præsenteret lørdag. Men de belgiske mestre har fået smag for unge FCK-talenter og skulle nu ifølge Ekstra Bladet være interesseret i venstrebacken Victor Kristiansen.

Selvom der endnu ikke skulle være blevet sendt et konkret bud i retningen af FC København, menes belgierne at være parat til at betale omkring fire mio. euro – svarende til 30 mio. kroner for U21-landsholdsspilleren. Et bud som dog forventes afvist af FC Københavns sportsdirektør, Peter Christiansen.

Victor Kristiansen har for alvor sat sig på højreback-pladsen i FC København, efter Nicolai Boilesen er blevet rykket ind i det centrale forsvar. Han har i denne Superliga-sæson fået spilletid i samtlige seks kampe og tilmed lavet 3 assists.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P