3F Superligaen

SønderjyskE henter fransk forsvarsspiller

Fredag sendte Superliga-klubben Pierre Kanstrup til Fremad Amager på leje sæsonen ud. Nu går trafikken den modsatte vej, da man har fundet en erstatning for forsvarsspilleren i selvsamme Fremad Amager i form af franske Maxime Soulas.

Maxime Soulas scorede mod sin nye klub, SønderJyskE, da Fremad Amager tidligere på året mødte superligaklubben i Sydbank Pokalen. Foto: soenderjyske.dk

22-årige Maxime Soulas skifter på en kontrakt for 4 år, og SønderjyskEs adm. direktør, Jonas Lygaard, mener ikke, der kan gå længe, inden man ser den centrale forsvarsspiller i aktion i den lyseblå trøje.

– Maxime Soulas har gjort godt opmærksom på sig selv i 1. division, hvor vi har haft mulighed for at følge ham tæt, og vi er overbeviste om, at han efter en kort tilvænning også vil være klar til 3F Superligaen. Med denne tilgang står vi bedre rustet i forsvarskæden, og vi glæder os til at se ham i SønderjyskE-trøjen, siger han til soenderjyske.dk.

Soulas kom til Fremad Amager i sommeren 2020 og har inden spillet på ungdomshold i hollandske PSV og franske Montpellier.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P