3F Superligaen

Officielt: FCM sælger Dreyer til Rubin Kazan

FC Midtjylland bekræfter, at klubben har solgt Anders Dreyer til russiske Rubin Kazan.

Anders Dreyer nåede at spille 70 kampe for FC Midtjylland inden skiftet til Rubin Kazan. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

Rubin Kazan, der i skrivende stund er femmer i den russiske liga, har ifølge transfermarkt.de betalt 7 mio. euro for 23-årige Anders Dreyer, hvilket svarer til cirka 50 mio. kroner. Kontrakten menes at være 5-årig.

Sportschef Svend Graversen forklarer på fcm.dk, at handlen var attraktiv for både klubben og Anders Dreyer.

– Det er en unik mulighed både for ham og for os, som vi ikke kunne sige nej til. Det giver mening for alle parter at sige ja til det tilbud, og selvom vi kommer til at savne ham i klubben, er vi glade for og stolte over skiftet, lyder det fra Svend Graversen

Anders Dreyer husker tilbage på en god tid i FC Midtjylland:

– Det føles som endnu kortere end et halvandet år. Det hele er gået vanvittigt stærkt. Der har været mange fede ting med mesterskabet i det første halve år efterfulgt af Champions League-eventyret. Det er helt klart noget, som jeg vil huske tilbage på som en rigtig god periode i min karriere.

Ifølge BT har man i FC Midtjylland ikke tænkt sig at forfølge muligheden for en direkte erstatning for Anders Dreyer, da Gustav Isaksen ventes at tage over i offensiven. FC Midtjylland har ikke kommenteret på hverken Anders Dreyers pris eller længden på kontrakten med Rubin Kazan.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P