Dansk Fodbold

Nartey-afbud til U21: FCM’er erstatter

Når U21-landsholdet i september møder Grækenland og Kazakhstan, bliver det uden Nicolas Nartey, der ikke er langt nok i sin genoptræning. FC Midtjyllands Nicolas Madsen erstatter Stuttgart-spilleren.

Jesper Sørensen har indkaldt FCMs Nicolas Madsen efter afbud fra Nikolas Nartey. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Nikolas Nartey blev ifølge transfermarkt.de skadet under træning tidligere på ugen og bliver desværre ikke klar til at tørne ud for U21-landsholdet og den nytiltrådte landstræner, Jesper Sørensen. Den 21-årige midtbanespiller var ellers netop blevet rask og vendt tilbage til træning ovenpå smitte med corona-virus.

Nicolas Madsen får dermed mulighed for at lægge til sine fire U21-landskampe. Midtbanespilleren vendte iøvrigt også for nylig tilbage efter smitte med corona-virus, der blandt andet holdt ham ude af midtjydernes kampe mod PSV i Champions League-kvalifikationen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P