VM 2022

1 min læsningMedie: Wahid Faghir på vej til Bundesligaen

Vejle Boldklub forhandler ifølge BT med VfB Stuttgart om et salg af Wahid Faghir til bundesligaklubben.

1 min læsning
Vejles Wahid Faghir har taget superligaen med storm, og nu kan han være på vej mod Bundesligaen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

18-årige Wahid Faghir kan have scoret sit sidste mål i Nørreskoven for Vejle Boldklub, da man ifølge avisen i øjeblikket forhandler med bundesligaklubben om prisen på stortalentet. Vejle skulle kræve omkring 40 mio. kroner for Faghir, der har halvandet år tilbage af sin kontrakt.

U21-landsholdsspilleren har i flere omgange vist fine takter og eksempler på sit talent i superligaen, og det har angiveligt fået Stuttgart til at se angriberen som en øjeblikkelig forstærkning til bundesligatruppen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer