3F Superligaen

Medie: Wahid Faghir på vej til Bundesligaen

Vejle Boldklub forhandler ifølge BT med VfB Stuttgart om et salg af Wahid Faghir til bundesligaklubben.

Vejles Wahid Faghir har taget superligaen med storm, og nu kan han være på vej mod Bundesligaen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

18-årige Wahid Faghir kan have scoret sit sidste mål i Nørreskoven for Vejle Boldklub, da man ifølge avisen i øjeblikket forhandler med bundesligaklubben om prisen på stortalentet. Vejle skulle kræve omkring 40 mio. kroner for Faghir, der har halvandet år tilbage af sin kontrakt.

U21-landsholdsspilleren har i flere omgange vist fine takter og eksempler på sit talent i superligaen, og det har angiveligt fået Stuttgart til at se angriberen som en øjeblikkelig forstærkning til bundesligatruppen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P