1 min læsningMedie: FCM sælger Anders Dreyer til Rubin Kazan

Det ser ud til, at Anders Dreyer kan være fortid i FC Midtjylland, da han ifølge BT skifter til russiske Rubin Kazan for cirka 55 mio. kroner.

1 min læsning
Anders Dreyer har scoret tre gange i denne sæson i superligaen. Fremover bliver det måske Rubin Kazan, der får glæde af offensivspillerens målnæse. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

Den driblestærke offensivspiller skifter ifølge avisen på en 5-årig kontrakt, og handlen skulle udover transferbeløbet også indeholde bonuser, der kan sende endnu flere penge til det midtjyske. FC Midtjylland skulle dog ikke være interesseret i at hente en direkte erstatning, da Dreyers exit vil gøre plads til Gustav Isaksen i ulve-offensiven.

Hvis skiftet sker, bliver 23-årige Anders Dreyer holdkammerat med Oliver Abildgaard, der har haft fin succes i den russiske storklub efter sit skifte fra AaB i sommeren 2020. Anders Dreyer har spillet i FC Midtjylland siden januar 2020, hvor han kom til fra engelske Brighton.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P