Premier League

Liverpool og Chelsea deler i døren efter dramatisk topopgør

De var bedst i hver sin halvleg. Chelsea startede bedst på Anfield, men smed føringen over styr i en kamp med masser af underholdning og drama.

AC
Foto: Paul Ellis/AFP

Chelsea med Andreas Christensen i startopstillingen bragte sig tidligt foran ved Kai Havertz på et hovedstød efter et indlæg fra Reece James i det 22. minut. Herefter var topopgøret nogenlunde lige, men Chelsea virkede til at være i kontrol.

Men i første halvlegs tillægstid blev der kaos i Chelseas forsvar, og inde på stregen fik Reece James hånd på bolden. Efter VAR-tjek var dommer Anthony Taylor ikke i tvivl: Rødt kort og straffespark til Liverpool, som Mohamed Salah eksekverede sikkert. Og så var kampen vendt med 1-1 ved pausen.

Efter pausen overtog Liverpool dominansen og Chelsea var i flere omgange i problemer med 10 mand mod 11. Men Liverpool kunne ikke overføre overtaget til mål, da Chelsea forsvarede sig godt. Heriblandt igennem en fin indsats af Andreas Christensen.

Og således endte anden halvleg som første med 1-1, hvilket Chelsea kunne være mest tilfreds med efter en halvleg med en mand i undertal. Resultatet betyder, at Chelsea og Liverpool i skrivende stund er henholdsvis nummer to og tre i Premier League á point med West Ham på førstepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P