Premier League

Tidligere United-kaptajn om Ronaldo: Ændrer ikke muligheden for mesterskab

Gary Neville spillede sammen med Cristiano Ronaldo i Manchester United, da portugiseren senest var i klubben. Han mener dog ikke, at comeback'et kommer til at højne Uniteds muligheder i toppen af Premier League i denne sæson.

Cristiano Ronaldo med sin ikoniske forberedelse på at sparke frispark for Manchester United, da han senest spillede for klubben. Foto: PAUL ELLIS / AFP.

Manchester United ender som treer i denne sæson – uanset om Ronaldo er kommet til eller ej. Ihvertfald, hvis man skal tro Gary Neville, der er ekspertkommentator for Sky Sports.

Den tidligere højreback for England og Manchester United spillede sammen med Cristiano Ronaldo i hele sin periode i United og har derfor et godt kendskab til portugiserens niveau dengang og nu.

Inden Ronaldos skifte tippede Gary Neville sæsonen til at ende med Manchester City som vinder og Chelsea som næstbedst foran Manchester United.

– Jeg kommer ikke til at ændre det, for jeg tror ikke, at Ronaldo-tilgangen gør dem (Manchester United, red.) til et bedre hold end Chelsea, som vandt Champions League seneste sæson, og Manchester City, som vandt (mesterskabet, red.) med 20 points, siger han til Sky Sports.

Og selvom han for nogle sæsoner siden ville have tippet det nuværende United-hold til at vinde mesterskabet med en margin på 10 point, mener han, at Premier League er blevet historisk god. Til trods for forudsigelsen er Gary Neville dog mere spændt på at følge Manchester United fremadrettet.

– Ronaldo giver dig en garanti for mål, og han vil gøre det hele mere elektrisk i de næste kommende måneder, siger han og fortsætter:

– De (Manchester United, red.) har en af de bedste spillere nogensinde, som vil gøre hver eneste ting rigtig på og udenfor banen.

Cristiano Ronaldo kan måske gøre comeback for Manchester United, når de søndag kl. 17.30 møder Wolverhampton ude.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P