Europæisk Fodbold

Dolberg ikke Nice-kampklar før landskampe

Kasper Dolberg fik ikke spilletid, da Nice storsejrede over Bordeaux. En mindre skade gør ham tvivlsom til de kommende landskampe i september

Kasper Dolberg er startet flot i denne Ligue 1-sæson. Men nu kan de kommende landskampe være i fare på grund af en mindre skade. Foto: Jonathan Moscrop/CSM via ZUMA Wire) (Cal Sport Media via AP Images).

Landstræner Kasper Hjulmand har efterudtaget Jacob Bruun Larsen som erstatning for frontangriberen, der viste god målform ved sommerens EM-slutrunde. Kasper Dolberg er dog ikke ude af landsholdstruppen, og derfor kunne spilletid for Nice i dagens opgør mod Bordeaux have givet et positivt håb frem mod VM-kvalifikationskampene.

Men Dolberg var slet ikke i truppen, hvilket omvendt kan betyde, at man blot sparer den blonde angriber, så han hurtigere kan blive helt klar. Holdkammeraterne klarede sig dog uden danskeren, da man vandt hele 4-0 hjemme over Bordeaux på mål af Justin Kluivert, to gange Amine Gouiri samt Khephren Thuram-Ulien.

Kampen blev iøvrigt spillet uden tilskuere på Allianz Riviera ovenpå skandalekampen mod Marseille for nylig, hvor tilskuere invaderede banen og afbrød kampen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P