2 min læsningArteta på vej ud? City klasker Arsenal 5-0

Der var klasseforskel i lørdagens tidlige Premier League-kamp mellem Manchester City og Arsenal. Med nederlaget har Arsenal endnu ikke fået point i denne sæson.

2 min læsning
Det var hård kost for Arsenal-manager, Mikel Arteta, da London-klubben blev udspillet af Manchester City i lørdagens opgør i Premier League. Foto: Reuters/Jason Cairnduff

Det er hårde tider i Nordlondon. Der har i den seneste tid været diskuteret, om Arsenals manager, Mikel Arteta, snart er fortid i klubben ovenpå den dårlige start på sæsonen, der har givet tre nederlag ud af tre kampe. Først tabte Arsenal til Thomas Frank og Brentford i premieren. Derefter tabte man mod endnu en London-klub i form af topholdet Chelsea. Og i dag blev ‘The Gunners’ så blæst ud af Etihad Stadium ovenpå et voldsomt Manchester City-overtag hele kampen igennem.

Pep Guardiolas City fik fra kampens start lagt et stort pres på Arsenal, og det resulterede i et mål efter blot syv minutter, da Ilkay Gündogan kunne sætte hovedet på et flot indlæg fra Gabriel Jesus. Men det skulle blive endnu bedre for Manchester City fem minutter senere, da en aflevering fandt sin vej frem til Ferran Torres, der fra tæt hold nemt kunne placere bolden udenfor Arsenal-målmand Bernd Lenos rækkevidde og bringe City på 2-0.

Herefter halsede Arsenal efter Manchester City, hvilket blev tydeliggjort i det 35. minut, da Granit Xhaka oversatsede med en voldsom tobens-tackling og fik direkte rødt af kampens dommer Martin Atkinson. To minutter før pausefløjt, kunne Gabriel Jesus så gøre ondt værre for Mikel Arteta og Arsenal, da han scorede efter oplæg fra Jack Grealish. 3-0 ved pausen.

I anden halvleg fortsatte City-dominansen, og spanske Rodri kunne med en hård og kontrolleret inderside udenfor feltet sætte endnu en scoring ind. Med 4-0 til hjemmeholdet faldt antallet af chancer, og Arsenal kunne ikke svare tilbage. Men Ferran Torres ville mere og kunne med seks minutter tilbage fordoble sit målantal og bringe City på 5-0 efter assist fra Riyad Mahrez. Sådan endte det også.

Dermed vinder Manchester City med 5-0 og ryger op på en foreløbig førsteplads i Premier League-tabellen. I den anden ende ligger Arsenal efter dagens kamp sidst og har 0 point og en målscore på minus ni.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P