1 min læsningTottenham sikkert videre i Conference League på to mål af Harry Kane

Han har netop i denne uge meddelt, at han bliver i Tottenham og kæmper for klubben, trøjen og fansene i denne sæson. Torsdag blev det fejret med to mål fra anføreren.

1 min læsning
Tottenham Hotspur er videre i Conference League efter to mål af Harry Kane
Harry Kane scorede to mål torsdag aften, da Tottenham gik videre i Conference League. Foto: Ritzau Scanpix

Anførerbindet var tilbage på Harry Kanes arm torsdag aften, da Tottenham Hotspur spillede returopgør mod portugisiske Paços de Ferreira. Totteham tabte første opgør med 1-0, men den tilbagevendte leder fik hurtigt styr på sine tropper på Totteham Football Stadium. Han brugte under 10 minutter, før han med en afslutning i feltet havde bragt Tottenham foran med 1-0.

Kane gjorde det også til 2-0 før pausen, og Tottenhams videre kvalifikation var aldrig rigtig i fare derfra. Danske Pierre-Emile Højbjerg kom også i aktion i løbet af 2. halvleg, hvor Giovani Lo Celso scorede til 3-0. Spurs er dermed med i bowlen fredag, når der trækkes lod til gruppespillet i Conference League.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P