3F Superligaen

FCN chokstartede, da AaB vandt 2-1

13 sekunder. Det var alt, FCN skulle bruge for at komme foran 1-0 ude mod AaB. Hjemmeholdet kom dog tilbage og vandt 2-1.

FCNs Mohamed Diomande (tv, red.) scorede superligaens næsthurtigste mål, da han bragte udeholdet foran mod AaB. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Mohamed Diomande bragte lynhurtigt FCN foran på hovedstød efter en brøler af AaB-målmand Jacob Rinne, der serverede bolden direkte til ghaneseren. Dermed kunne han score superligaens næsthurtigste mål.

Blot 12 minutter senere var der mål i den anden ende. Også denne gang var det med hovedet, da Rasmus Thelander steg til vejrs og stangede hjemmeholdet på 1-1 efter et hjørnespark. Efter en forholdsvis lige første halvleg, kunne holdene gå til pause med 1-1 på Aalborg Portland Park.

Som i første halvleg, var det om at komme hurtigt på sin plads, da dommer Aydin Uslu fløjtede kampen i gang igen. Efter et indlæg fra AaB’s højre side, kunne norske Iver Fossum i det 48. minut stige til vejrs og dirigere bolden i mål med kampens tredje hovedstødsmål.

Således endte det med et historisk mål for Mohamed Diomande og en hjemmesejr til AaB på 2-1, der med sejren spillede sig op på en øjeblikkelig femteplads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P